VC Utrecht bestaat 35 jaar

Het is feest! VC Utrecht bestaat 35 jaar. En dat vieren we met jou!


Wij werken al 35 jaar lang vanuit het hart van stad: letterlijk en figuurlijk! Vanaf de Bemuurde Weerd O.Z. enthousiasmeren we Utrechters deel te nemen aan leuke vrijwilligersactiviteiten in de stad, adviseren we (vrijwilligers)organisaties en geven voorlichting over vrijwillige inzet. Want van vrijwilligerswerk gaat ons hart sneller kloppen! En niet alleen dat van ons. Wist je dat Utrecht de stad is met de meeste vrijwilligers? Daar zijn wij trots op! We doen het voor onszelf, voor een ander én voor de stad. Want daar wordt iedereen blij van.


Vrijwilligers doen ontzettend waardevol werk in Utrecht. Daarom waardeert VC Utrecht vrijwilligers het hele jaar door. Dit jaar een beetje extra vanwege ons jubileum!

Wie jarig is trakteert

In samenwerking met de theaters van ZIMIHC in Zuilen en Wittevrouwen kun je nu gratis naar alle (betaalde) voorstellingen en activiteiten. Bekijk via onderstaande knop hoe je jouw cadeau kunt aanvragen. Heel veel plezier!

Taarten

Om dit jubileum te vieren trakteerden wij op heerlijke taarten van Bakkerij Wammes. En die vielen in de smaak! In anderhalve maand tijd trakteerden we ruim 1300 Utrechtse vrijwilligers. Dank voor jullie felicitaties, gestuurde kaartjes, zelfgemaakte slingers en deze leuke foto's. Houd onze website, nieuwsbrief en socials in de gaten voor nieuwe acties!


Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English