Post | October 2021 | News | 1 min read

Trofee jurylid: Nicoline Meijer

Nicoline Meijer, jurylid vrijwilligerstrofee 2021

Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2021 uit. Nomineren kan nog tot en met vrijdag 22 oktober. In de tussentijd stellen we je vast aan enkele juryleden voor! We trappen af met Nicoline Meijer: directeur Marketing & Communicatie bij ROC Midden Nederland.


Nicoline, wat is jouw binding met Utrecht?

Ik woon al meer dan 30 jaar in Utrecht. Utrecht is mijn stad en zit in mijn hart. Ik heb er gestudeerd en ik heb er altijd gewerkt. Ook zet ik mij vrijwillig in voor de stad door een aantal maatschappelijke functies te vervullen.


Wat is jouw mooiste vrijwilligersmoment en waarom?

Ik heb ooit meegedaan met 7 Days of Inspiration waarbij ik met vrijwilligers uit Utrecht en andere steden activiteiten heb ontwikkeld om in ons geval mensen te inspireren voor het thema duurzaamheid. We moesten alles organiseren zonder geld. Het doel was om in 7 dagen tijd zoveel mogelijk initiatieven van de grond te krijgen en Nederland mooier te maken door het inzetten van je eigen talenten, netwerken en ‘sociale overwaarde’. Ongelofelijk wat je met elkaar kunt realiseren!


Wat is jouw motivatie om deel te nemen aan deze jury?

Er zijn vele vrijwilligers actief in Utrecht. Zij maken de stad mooier en beter. Het is voor mij daarom een eer om deel te nemen aan de jury en een bijdrage te leveren aan het zichtbaar maken van alle prachtige initiatieven.


Benieuwd naar de andere juryleden? Houd onze socials in de gaten en vergeet niet jouw favoriete vrijwilliger of organisatie aan te melden!

Share Post
Related Posts

digiTaalweek Utrecht

| News
Van 6 t/m 12 september is het weer digiTaalweek Utrecht! Maar liefst 30.000 Utrechters kunnen niet goed lezen ...
See more

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

| News
Een dagje naar de dierentuin als vrijwilligerswerk!
See more

10 redenen om vrijwilliger te worden

| News
vrijwilligerswerk maakt je happy! 10 redenen om vrijwilliger te worden
See more

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English
English