Post | August 2021 | News | 2 min read

Hallo zomervakantie! Staat een leuke vrijwilligers-activiteit al op je lijstje?

Written by Yvette Serton
vrijwilligerswerk in de zomer in Utrecht

De zomer van 2021 is hoe dan ook anders dan anders: geen festivals of grote evenementen en met beperkingen reizen naar het buitenland. Ga je deze zomer niet op vakantie en baal je daar een beetje van? Nergens voor nodig, want ook in Utrecht kun je genoeg leuke én nuttige dingen doen. Wij helpen je aan een leuke zomeractiviteit!


Vind jouw ideale zomerklus in ons aanbod!

Verschillende Utrechtse organisaties zoeken mensen die deze zomer een handje willen helpen. Heb jij een uurtje (of meer) per week over? Je doet ervaringen op, leert nieuwe mensen kennen én je doet iets goeds voor een ander en de stad: dat klinkt toch als een heerlijk zomerplan! Onze online vacaturebank staat vol met toffe activiteiten. Je kan gemakkelijk filteren op tijd, buurt, categorie, eenmalige klussen of groepsvrijwilligerswerk. Als je iets ziet dat je aanspreekt kom je via de roze 'aanmeld' button rechtstreeks in contact met de organisatie zelf.


Laat je inspireren!


Wist je dat vrijwilligerswerk er is in allerlei soorten en maten?


Eendaagse activiteiten

Kennismaken met vrijwilligerswerk? Bekijk hier de eendaagse activiteiten.


Flexibel vrijwilligerswerk

Wil je flexibel vrijwilligerswerk doen? Kijk in onze online vacaturebank en filter bij tijdsduur op flexibel óf ga naar de online agenda van NL Cares voor activiteiten bij jou in de buurt! 


Duo vrijwilligerswerk

Ga je liever samen vrijwilligerswerk doen, dat kan natuurlijk ook! Veel organisaties staan open voor duo vrijwilligerswerk.


Maatjesvrijwilligerswerk

Als maatje word je een-op-een gekoppeld aan iemand die wat extra aandacht, ondersteuning of begeleiding kan gebruiken. Bijvoorbeeld als fiets-, studie- of taalmaatje. Vind jouw ideale maatjesactiviteit.


Projectvrijwilligerswerk

Ervaring opdoen als assistent projectleider, coördinator of onderdeel zijn van een projectteam? Utrecht heeft genoeg toffe projecten waar jij je steentje aan kunt bijdragen. Zoals bijvoorbeeld ambassadeur worden van het project Utrecht 900 jaar! Of help organisaties met jouw strategie, design, marketing, of content skills. Ontdek de projecten van de Nieuwe Gevers.


Vrijwilligerswerk voor groepen

Liever in groepsverband een leuke activiteit doen? Vind vrijwilligerswerk in onze vacaturebank dat geschikt is voor groepen. De klussen van St. Present zijn heel divers. Van het opknappen van een tuin tot een schilderproject.


Vrijwilligerswerk met je team/bedrijf

Steeds meer bedrijven doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Help een organisatie in de buurt door samen met jouw team een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken! Niet alleen leuk als activiteit maar ook leuk een goede vorm van teambuilding. Er zijn verschillende mogelijkheden. Van klussen op een kinderboerderij tot wandelen met ouderen.


Vind je het lastig om een keuze te maken? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag bij het vinden van een leuke en zinvolle zomeractiviteit! Neem contact met ons op!


Share Post
Related Posts

Onbelaste vrijwilligers-vergoeding verhoogd

| News
Met ingang van 1 januari is de maximale, onbelaste vrijwilligersvergoeding €180,- per maand.
See more

TV special ‘Utrecht Bedankt Vrijwilligers’ gemist?

| News
De special 'Utrecht bedankt vrijwilligers' was op De Nationale dag van de Vrijwilliger 2020 live te zien op ...
See more

Winnaars Vrijwilligerstrofee

| News
Buurtmaaltijden (organisaties) en Ronald Kalka (vrijiwilligers) zijn de winnaars van de Utrechtse ...
See more

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English