Vertrouwenspersoon

Ik ben Evelien Heuvel, Extern Vertrouwenspersoon voor VC Utrecht.

Wanneer je als vrijwilliger in een ongewenste situatie komt doordat je te maken krijgt met ongewenste omgangsvormen is het soms moeilijk om de juiste plek te vinden waar je hiermee terecht kunt. Bij mij is er ruimte voor jouw perspectief, zonder oordeel en zonder consequenties. We onderzoeken samen wat je met de ongewenste situatie wilt en hoe je dit kunt gaan aanpakken. Jij houdt zelf de regie en neemt alleen de stappen waar jij achter staat.


Wanneer je vragen hebt over ongewenst gedrag, of je wilt er graag iets over kwijt? Neem dan gerust contact met me op. Alles wat er in onze gesprekken besproken wordt is volledig vertrouwelijk en wordt naar niemand gecommuniceerd, tenzij je dit zelf wenst en bij mij aangeeft.


Voordat je met mij contact opneemt, is het goed dat je eerst onderzoekt wie binnen jouw organisatie de vertrouwens(contact)persoon is. Deze informatie staat meestal op de website of kan je opvragen bij je coördinator, bij het bestuur of lezen in het vrijwilligersbeleid van je organisatie. Is er binnen jouw organisatie niemand hiervoor aangesteld? En zet jij je als vrijwilliger in binnen de gemeente Utrecht? Dan kun je met mij contact opnemen.


Ik ben te bereiken op:

Telefoon of whatsapp: 06 1713 5703

Email: [email protected]