Skip Navigation
Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Volunteering Centre

About

VC Utrecht is located in the middle of the city: literally and figuratively! From our building on the Bemuurd Weerd OZ, we stimulate and connect voluntary work in Utrecht, including with our ...

Share
Netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet 'Universiteit Utrecht'

Netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet 'Universiteit Utrecht'

Community event · 29 Feb 2024, 15:00 - 17:30
Heidelberglaan 3, 3584 CS Utrecht, Nederland
Unfortunately, you can no longer register for this community event.
Share community event
VC Utrecht
#74754
Scan me or visit en.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/opportunities/Netwerkbijeenkomst-vrijwillige-inzet/74754/ to join

Contact person

Summary

Elk kwartaal organiseren wij een stedelijk netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet. Elkaar informeren en inspireren!

Detailed description

Thema 29 februari

Laat je organisatie of initiatief helpen door de Universiteit Utrecht. Samen kunnen we jouw vraagstuk eindelijk aanpakken.


Er zijn veel vrijwilligers waar geen gebruik van wordt gemaakt. Hoe kun je toch duurzaam gebruik maken van al deze flexibele vrijwilligers(uren) in de stad.


Toelichting:


Als je wilt samenwerken met docenten / studenten van Universiteit Utrecht kan je aankloppen bij U-Collaborate in Education (UCE). Zij verwijzen je graag door naar de juiste inhoudelijke expert. En als je nog niet helemaal weet hoe en wat, gaan ze graag een gesprek met je aan om te verkennen waarmee je het beste geholpen bent. Of dit nu gaat om afstudeer- of promotie-opdrachten of op maat gemaakte cursussen voor professionals. Ook is het mogelijk om een vraagstuk in te dienen bij een cursus en/of zelf een zogeheten 'open challenge' in te dienen. Hierbij kan je denken aan grote vraagstukken uit je beleidsplan maar ook aan heel concrete opdrachten. Tijdens aanstaande netwerkbijeenkomst van UVC zal meer wordt verteld over UCE, hoe je kan samenwerken en verschillende voorbeelden van challenges aan bod komen. Voor eerste indruk van hun matching tool, ga naar de site van Universiteit Utrecht en zoek op collaborate-in-education en UCE-tool


Voor wie

Voor iedereen (organisaties en initiatieven) die werkt met of te maken heeft met vrijwillige inzet in Utrecht.


Datum en tijd

Op donderdag 29 februari, van 15:00 tot 17:00 (met een ontspannen inloop vanaf 14:45), organiseren we onze volgende netwerkbijeenkomst. Maar dat is nog niet alles! Na afloop is er een gezellige borrel om de gesprekken voort te zetten en nieuwe connecties te maken.


Waar

Universiteitsbibliotheek Utrecht, Boothzaal (Science Park locatie)

Heidelberglaan 3, 3584 CS Utrecht, Nederland


Inbreng

Ook deze bijeenkomst willen wij jouw stem horen.


Heb je een vraag over hoe je kan samenwerken met de UU of wellicht heb je een mogelijke opdracht in gedachte? Geef het door en het UCE team gaat voor je aan de slag. En wie weet ontmoet je 29 februari meteen een docent die met jouw challenge aan de slag kan. Stel je vraag door deze in te vullen vooraf bij de aanmelding.


We kijken er naar uit om je te verwelkomen op deze netwerkbijeenkomst.


Namens het team van VC Utrecht,


Groeten Robin en Rosalie.

(foto door mediamaker: Joris Louwes)


De Vrijwilligerscentrale Utrecht is voortdurend in de weer om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vrijwillige inzet te volgen in het netwerk, in Utrecht en landelijk. Daarom willen we jou uitnodigen om samen met anderen op het gebied van vrijwillige inzet in Utrecht in contact te komen. Dit is jouw kans om ervaringen te delen, vragen te stellen (zowel aan ons als aan je collega's), inspiratie op te doen en samen te groeien.

Getting there

Unfortunately, you can no longer register for this community event.
Share community event
community events > VC Utrecht > Netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet 'Universiteit Utrecht'

About VC Utrecht

VC Utrecht is located in the middle of the city: literally and figuratively! From our building on the Bemuurd Weerd OZ, we stimulate and connect voluntary work in Utrecht, including with our well-attended digital vacancy database, projects such as Nieuwe Utrechters and events such as the Beursvloer. We appreciate volunteers with the Volunteer Trophy and the Valuation Month, among other things. Volunteers and organizations can contact us for free workshops and (tailor-made) advice.

We realize new collaborations on social issues and other ways in which old and new residents of the city want to volunteer for each other.

We are 12 part-time employees, approximately 12 volunteers and a Supervisory Board.
Translate content to English