Skip Navigation
Skip Sidebar
Wijkwijzer Noordoost

Wijkwijzer Noordoost

Non-profit or charity

About

Op de Wijkwijzer vind je wat er te doen is en speelt in Utrecht Noordoost. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Heb je iets te melden? Een initiatief, vraag of (nieuws)bericht of ...

Community & family
Sustainable cities and communities
Share
Informatieavond Wijkwijzer Noordoost

Informatieavond Wijkwijzer Noordoost

Community event · 6 Jun 2019, 20:00
India
Art & cultureNature & sustainabilitySport & recreation
This community event is expired
Share community event
Wijkwijzer Noordoost
#26452
Scan me or visit en.vcutrecht.nl/o/Wijkwijzer-Noordoost/opportunities/Informatieavond-Wijkwijzer-Noordoost/26452 to join

Contact person

Wijkwijzer NoordOostAsk Wijkwijzer a question

Detailed description

Heb je iemand horen praten over de Wijkwijzer Noordoost? Als bewoners van Utrecht Noordoost werken we aan een wijkwijzer  om wijkgenoten te helpen beter en gemakkelijker de weg te vinden naar alle mooie, interessante en nuttige activiteiten. 

Op donderdagavond 6 juni organiseren we een informatiebijeenkomst in Griftsteede om wijkgenoten bij te praten over de wijkwijzer. Wil je meer weten, mee praten of mee doen? Heb je leuke ideeën om informatie met wijkgenoten te delen? Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of tip ? Stuur een mail naar [email protected] of loop op vrijdagochtend tussen 10 en 12 uur langs op onze vaste inlooplocatie Griftsteede.

Hartelijke groet,

Hans, Peter, Robin, Ruud en Wilma

Getting there

This community event is expired
Share community event
community events > Wijkwijzer Noordoost > Informatieavond Wijkwijzer Noordoost

About Wijkwijzer Noordoost

Op de Wijkwijzer vind je wat er te doen is en speelt in Utrecht Noordoost. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Heb je iets te melden? Een initiatief, vraag of (nieuws)bericht of verhaal? Meld je aan en plaats het op de Wijkwijzer!
Translate content to English