Skip Navigation
Post | June 2023 | 1 min read

Pandu (25) - Support track

“Ik ben verrast hoeveel ik eigenlijk durf”. Pandu blikt aan het eind van zijn Missie 030 terug op de afgelopen maanden en kwam erachter dat hij veel meer dingen buiten zijn comfort zone gewoon doet. Een concreet voorbeeld is het bellen van bedrijven voor een crowdfunding. Om zomaar uit het niets contact op te nemen vond Pandu best spannend maar hij merkte al snel dat wanneer je een goed verhaal hebt, dit helemaal niet spannend hoeft te zijn.


Pandu heeft veel werk gedaan voor de start-up Loos. Dit is een verpakkingsvrije supermarkt op wielen. Hij heeft onder andere gekeken hoe de gelstromen meer divers kunnen en een template voor subsidieaanvragen gemaakt. Vanuit zijn eigen ervaring kon hij hierdoor een grote bijdrage aan Loos leveren.


Echter is Pandu zelf ook enorm gegroeid en dat is wat Missie 030 zo mooi maakt. Je levert een bijdrage aan een sociale onderneming maar ontwikkelt zelf ook enorm. “Dit komt vooral door het vertrouwen dat de groep en coördinatoren gaven”, vertelt Pandu. ”Er hangt een hele veilige sfeer waardoor ik zelf ook veel meer vertrouwen heb gekregen. Vroeger bereide ik me bijvoorbeeld helemaal voor als ik in een nieuwe omgeving kwam en had ik zelfs gesprekken van tevoren uitgedacht. Nu laat ik dit veel meer los en zie ik een gesprek als een open pad dat allerlei richtingen op kan gaan. Dit heeft me veel zelfverzekerder gemaakt”.


“Ik begrijp nu dat de wereld geen enorme complexe studie is maar dat we het vooral samen uitzoeken”. Met deze mooie quote sluit Pandu zijn verhaal af en dit vertelt eigenlijk alles over zijn eigen pad dat hij bewandelt heeft.

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English