Skip Navigation
Post | June 2024 | News | 1 min read

275 vrijwilligers in het zonnetje 🌞

Vrijwilligersdiner Utrecht VC Utrecht

Wat een fantastische allereerste zomereditie van het Utrechtse Vrijwilligersdiner! Vrijdagavond 7 juni werden bijna 275 vrijwilligers onthaald over de rode loper, ze mochten aanschuiven aan lange tafels om onder honderden lampjes lekker buiten te eten bij Raum in Leidsche Rijn. We genoten van heerlijk eten, goede gesprekken, en een geweldig feest. Met ras-Utrechters Coby & To hadden we zelfs een gezellige bingo ÃĐn polonaise!


Het diner stond in het teken van waardering voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor de ontzettend diverse organisaties van Utrecht. Van moestuinprojecten tot taalcoaching, van sportdocenten tot wijkwerkers – jullie inzet maakt een wereld van verschil!


Ook onderdeel van de avond was het exclusieve lanceringsfeestje voor de nieuwe community voor vrijwilligers in Utrecht: voar! De naam van deze community met bijbehorende campagne werd onthuld door wethouder Linda Voortman. Voar is vanaf 10 juni live op www.voarutrecht.nl. Na afloop ging iedereen naar huis met een Voar Utrecht-campagnetasje, inclusief een kaartje om de Dom te beklimmen.


Bedankt aan iedereen voor jullie aanwezigheid en betrokkenheid. Een speciale dank aan de Gemeente Utrecht voor hun vrijwillige hulp, onze geweldige host Rob Koops, de studenten van EventLab Utrecht, RAUM en restaurant Venster.


Samen maken we Utrecht nog mooier! âœĻ


ðŸ“ļ Birgit Schuch | MediaMakers VC Utrecht

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English