Skip Navigation
Post | June 2022 | News | 1 min read

Zomer in Nederland: wat is er allemaal te doen?

Zomer vrijwilligerswerk

Blijf je de komende maanden in Nederland of heb je tijd en zin om eens iets anders te doen? Dan weten wij wel wat! Onze vacaturebank staat vol met vrijwilligersvacatures voor deze zomer. We hebben een aantal zomervacatures voor jou op een rijtje gezet. Zo geniet je niet alleen van de zomer maar verdien je ook nog karmapunten door iets te doen voor een ander en voor de stad.

 

1.      Word vrijwilliger bij de daklozeninloop van het Leger des Heils. De zomermaanden zijn een mooie periode om een keer mee te draaien in de daklozenopvang zodat jij iets kunt doen voor mensen zonder vaste woon-of verblijfplaats in Utrecht.


2.      Toevlucht is een noodopvang voor ongedocumenteerde mannen waar je als vrijwilliger gastheer/gastvrouw bent. Met een paar diensten in de zomer help je enorm!


3.      Voor de bijzondere locatievoorstelling 'Je Ziel voor een IJsje' zoekt Stichting Nieuw Utrechts Toneel deze zomer vrijwilligers. Hou jij van theater, van de buitenlucht en van het festivalgevoel? Ze zoeken mensen die het publiek welkom heten, achter de bar staan of het diner uitlopen.


4.      Welkom bij De Buurtcamping Utrecht. De plek om te ontmoeten, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie! Deze zomer zoeken ze mensen die willen helpen met van alles. Denk aan koken, workshops, activiteiten, knutselen of bedenk zelf iets leuks!


5.      Vind jij het leuk om sportief en sociaal bezig te zijn en tegelijkertijd verschillende culturen te ontmoeten? Dan is deze functie bij het Ubuntuhuis echt iets voor jou! Je gaat op een laagdrempelige manier sportactiviteiten organiseren, vooral voetbal is populair! De favoriete dagen van de bezoekers zijn dinsdag, woensdag of vrijdag(na)middag. 

Share Post
Related Posts

Maatschappelijke Beursvloer goes Global op 9 mei 2023!

| News
Op dinsdag 9 mei organiseert de samenwerking tussen Vrijwilligerscentrale Utrecht, De Utrechtse Uitdaging en ...
See more

Van kruidnoten tot doktersafspraken: de impact van taalvrijwilligers

| News
Tineke Zwarts is één van de vele vrijwilligers bij deze organisatie en geeft taallessen aan mensen uit ...
See more

De kracht van woorden: ontdek de vele manieren waarop je kunt helpen als taalvrijwilliger

| News
Taal is een belangrijk aspect van ons dagelijks leven. Wil je weten wat jij kunt doen? We zetten verschillende ...
See more