Skip Navigation
Post | June 2023 | 1 min read

Daniel (19) - Support track

“Het was echt een toptijd” reflecteert Daniel op zijn periode bij Missie 030. “Ik heb ontzettend veel nieuwe mensen leren kennen waar ik heel veel lol mee heb gehad”.


Daniel heeft de support track bij Starters 4 Communities (S4C) gevolgd. Hij heeft de start-up Green Side geholpen om de juiste doelgroepen voor hun producten te vinden. Green Side maakt van reststromen duurzame producten door van enkelzijdig bedrukt papier schriften te maken en van abri’s die in de stad hebben gehangen, enveloppen te maken. Daniel heeft vooral meegedacht en onderzocht welke doelgroep voor welk product geschikt is.


Het mooie van zijn Missie 030 tijd vond Daniel dat hij als een ondernemer, want dat is hij, juist even niet naar een eigen onderneming hoefde te kijken maar mee kon denken met een andere onderneming. Het hele programma van workshops, coachmomenten en momenten met de groep hebben ervoor gezorgd dat hij zijn vaardigheden verder kon ontwikkelen. Presenteren, marketing en sales en de manier hoe je naar problemen kunt kijken en ze op kunt lossen zijn punten die zeker zijn verbeterd.


Met name de laatste vijf weken van het programma waren te gek. “De support- en startup track werden toen samengevoegd waardoor we echt één groep werden”, vertelt Daniel enthousiast. “De groep is echt geweldig”.


Ten slotte voegt Daniel nog toe dat hij vooral verwacht had dat Missie 030 meer op ondernemerschap gefocust zou zijn. Echter werden vooral het sociale en duurzame aspect van ondernemen heel goed belicht. Juist dit heeft hem tot inzicht gebracht dat deze zaken heel belangrijk zijn en je eigenlijk als ondernemer geen toekomst hebt als je hier niet over nadenkt. “Als ondernemer heb je een verantwoordelijkheid en die snap ik nu veel beter”.


“Mijn droom voor de toekomst is dat ik iedere dag op kan staan en iets doen waar ik gelukkig van wordt èn er ook nog wat geld mee kan verdienen”.

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English