Skip Navigation
Post | August 2022 | News | 1 min read

Even voorstellen: Yvette

Hoi! Ik ben Yvette en ik werk inmiddels negen jaar bij VC Utrecht. Wat alweer negen jaar?! De tijd vliegt. Vanaf het begin zet ik me in voor het project 'MaS', de maatschappelijke stages waarin ik jongeren bemiddel naar vrijwilligersactiviteiten bij organisaties. Het is leuk om jongeren te inspireren om buiten hun eigen bubbel te kijken. De succesverhalen maken me echt blij! Na de lockdown zien we dat scholen en jongeren zelf zien hoe belangrijk het is om iets terug te doen voor de maatschappij. De maatschappelijke stage is daarvoor dé perfecte vorm. Ik heb veel zin om dit project weer nieuw leven in te blazen en ben altijd op zoek naar nieuw aanbod! Kan jouw organisatie ook vernieuwende ideeën gebruiken? Bekijk hier de mogelijkheden.


Verder bestaat de stad Utrecht maar liefst 900 jaar! Ik ben blij er te mogen wonen en met mijn werk dagelijks maatschappelijke impact mag maken. Mijn werk is erg divers en door de verschillende projecten is geen dag hetzelfde. Daarnaast zet ik me ook in voor de samenleving, door de wijk waar ik woon nog mooier, groener, veiliger en socialer te maken. En laatst heb ik voor de eerste keer een ronde mee geskeelerd door onze Domstad. Een evenement volledig gerund door vrijwilligers. Fantastisch toch? Wil jij ook aan de slag bij dit soort mooie initiatieven?! Neem een kijkje in onze vacaturebank.

Share Post
Related Posts

Winnaar van het Gouden Stokstaartje 2023, Villa Pinedo, blikt terug

| News
Ruim 1200 keer werd er afgelopen december gestemd voor ‘het Gouden Stokstaartje’ de publieksprijs van de ...
See more
Tuinieren bij Utrecht Natuurlijk - foto: Aafke Holwerda

'Iedereen is welkom en dat is voelbaar!'

| News
Word tuinvrijwilliger bij Utrecht Natuurlijk! Vrijwilliger Carla: 'De stadstuin is echt een fijne plek om te ...
See more

Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2023 eert Ahmed Amraoui en Utrecht Pride als stralende winnaars

| News
Op de Nationale Dag van de Vrijwilliger, 7 december 2023, vond in het Stadskantoor de spannende uitreiking van ...
See more