Skip Navigation
Post | September 2022 | News | 2 min read

De workshops zijn weer van start!

Het was weer een gezellige bedoening tijdens de eerste workshop van het najaar deze week bij VC Utrecht. Aan trainers Jonnet Galle en Kalijn Taylor de eer om af te trappen met hun workshop over verschillende communicatiestijlen en hoe dit toe te passen.


Veel deelnemers gaven aan dat ze het goed vonden dat de workshop interactief en praktisch was. Deelnemer: "Het ontdekken welke kleur je bent (qua communicatiestijl) aan de hand van stellingen was erg interessant."


Trainer Jonnet Galle: "Wat een enthousiasme bij de deelnemers in de workshop! Leuk om te zien hoe iedereen volop meedeed met de oefeningen en ik weet zeker dat ze van alles gaan uitproberen in hun praktijk."


In onze academie staat leren en kennis delen centraal. Ben jij een Utrechtse vrijwilliger, coördinator of bestuurslid? Of woon je in Utrecht en doe je elders vrijwilligerswerk? Dan kun je gratis meedoen aan onze workshops en lezingen! Daarnaast vind je op onze website het Utrechtse aanbod van partners Taal Doet Meer, de Vrijwilligersacademie Utrecht, Utrecht in Dialoog en houden we je via onze nieuwsbrief maandelijks op de hoogte van het laatste aanbod.


Wanneer zien we jou?Share Post
Related Posts

Kom naar ons pre-lanceringsfeestje op 4 juni!

| News
Speciaal voor al onze partnerorganisaties: een exclusief pre-lanceringsfeestje van de nieuwe ...
See more
Vrijwilligersdiner Utrecht VC Utrecht

Vrijwilligersdiner is op 7 juni

| News
Een feestje voor Utrechtse vrijwilligers: het vrijwilligersdiner is op 7 juni.
See more

Winnaar van het Gouden Stokstaartje 2023, Villa Pinedo, blikt terug

| News
Ruim 1200 keer werd er afgelopen december gestemd voor ‘het Gouden Stokstaartje’ de publieksprijs van de ...
See more