Skip Navigation

Bewustwordingscampagne rondom vrijwillige inzet

Wij dromen van een Utrecht waarin iedereen de mogelijkheid ziet om iets voor een ander te betekenen, waar kleine gebaren een enorme impact kunnen hebben. Het is een overtuiging waar wij heilig in geloven. Er zijn al zoveel mensen die iets willen doen voor een ander, maar soms weten ze niet goed hoe te beginnen.


En nu, met een hernieuwde energie, staan we aan de vooravond van een ambitieuze stedelijke bewustwordingscampagne die de kracht van vrijwillige inzet naar nieuwe hoogten zal tillen.


Deze campagne richt zich op diverse doelgroepen, met onder andere, speciale aandacht voor ouderen. Voor hen snijdt het mes aan beide kanten: eenzaamheid is een groot probleem en vrijwilligerswerk biedt een waardevolle uitweg. Door ouderen actief te betrekken bij verschillende vrijwilligersactiviteiten, willen we niet alleen hen helpen anderen te ondersteunen, maar ook zichzelf te verrijken.


Om deze doelgroep te voorzien van activiteiten die hen kennis laten maken met de diversiteit van vrijwillige inzet, hebben we jullie hulp nodig. Elk gebaar, hoe klein ook, draagt bij aan het succes van onze campagne en maakt het mogelijk om waardevolle verbindingen te leggen in onze gemeenschap. Samen kunnen we de kracht van vrijwilligerswerk verspreiden, de eenzaamheid verminderen en onze stad nog mooier maken. Laten we samen het verschil maken!


Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English