Skip Navigation

Kiran Friedrichs

‘Ik vind het belangrijk dat thuis- en kantoorwerkers de kans krijgen om zelfstandig hun leven kunnen verbeteren’ 

Kiran is een gedreven ondernemer. Zijn passie is het helpen van anderen. Zijn tijd bij Missie030 heeft geholpen bij zijn persoonlijke én zakelijke ontwikkeling.


Hij richt zich met zijn bedrijf op het ondersteunen van kantoor- en thuiswerkers. Hoe delen ze hun tijd efficiënt in? Hoe kunnen ze hun motivatie, leefgewoontes, productiviteit, energie en welzijn verbeteren? Het platform dat Kiran heeft gecreëerd stelt mensen in staat om zelfstandig aan de slag te gaan. En als het nodig is biedt het ook persoonlijke hulp en coaching.

Kiran is opgegroeid in een moeilijke thuissituatie en ging met verkeerde vrienden om. Een baan in deur-aan-deur verkoop bracht de verandering. Gedreven door afwijzing en discipline, begon hij zijn mindset te verbeteren. Oude gewoonten bleven echter trekken, waardoor Kiran zich realiseerde dat er verandering moest komen. Door zelfreflectie en doelen stellen begon hij geleidelijk kleine veranderingen aan te brengen in zijn leven. Hij bouwde een routine op en nu heeft hij de controle over zijn eigen leven. En hij benut zijn maximale potentie. En daaruit is het idee voor zijn bedrijf ontstaan. 


Kiran is vastbesloten om de slechte gewoontes van thuiswerkers te verbeteren en hen te helpen een gezondere en productievere levensstijl te omarmen. Kiran hecht veel waarde aan het idee van elkaar helpen en ondersteunen. Vooral voor mensen die daar meer behoefte aan hebben. 


Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English