Skip Navigation

Sil Verheijen (20)

‘Niet alles hoeft voor geld, als je maar gelukkig bent en doet wat je leuk vindt.’

Sil is vrijwilliger bij twee buurthuizen in Utrecht. Buurthuis Buurtbel en Buurthuis De Nieuwe Jutter. Hij is daar heel actief. Hij treedt op en organiseert kledingruilbeurzen. Ook organiseert hij band-avonden en dansfeesten. Hij begon als stagiair bij De Nieuwe Jutter. Hij is als vrijwilliger gebleven. Dat doet hij nu al twee jaar lang. Sinds een jaar is hij ook actief bij Buurthuis Buurtbel. 


Sil houdt zich bezig met veel verschillende dingen. Zo is hij naast zijn vrijwilligerswerk ook ambassadeur bij de Vrijwilligerscentrale Utrecht en vakkenvuller bij Albert Heijn. Hij houdt nog genoeg tijd over voor zijn hobby's, hardlopen en gitaarspelen in een band. Hij is ook dol op concerten, festivals en uitgaan met vrienden. Daar krijgt hij veel energie van. Sil volgt de opleiding Zorg & Welzijn richting BSO, Hij heeft verschillende snuffelstages gelopen waar hij ervaring heeft opgedaan in het organiseren van activiteiten. 


Voor Sil draait het om sociaal contact en anderen vermaken. Daar haalt hij voldoening uit. Hij gelooft dat zelfs kleine gebaren een grote impact kunnen hebben. Hij staat altijd klaar om mensen te helpen. Of het nu gaat om boodschappen doen met zijn oma of het helpen van iemand met het tillen van een kinderwagen. Sil doet het gewoon!


Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English