Skip Navigation

Werkwinkel Utrecht

De Vrijwilligerscentrale Utrecht werkt samen met de Werkwinkel. Wie op zoek is naar passend werk, vrijwilligerswerk of een leuke opleiding en daar hulp bij kan gebruiken, is bij de Werkwinkel aan het juiste adres. De Werkwinkel denkt mee met bezoekers en kijkt wat er mogelijk is. Er staat altijd koffie of thee klaar. Je kunt vrij inlopen en er zijn geen verplichtingen. Iedereen is welkom en het is geheel gratis. 


De Werkwinkel is er voor iedereen in de wijk. Weet je niet meer wat de mogelijkheden voor jou zijn? Ervaar je hobbels of belemmeringen bij het vinden van een baan? Of moet je bijvoorbeeld eerst werken aan je taal? De medewerkers van de Werkwinkel kijken welke stappen je eerst moet maken, zodat je aan een nieuwe baan of opleiding komt. Ze luisteren naar jouw verhaal en we kijken samen naar wat jij nu echt nodig hebt bij jouw volgende stap. Ook helpen ze je met het vinden van passend vrijwilligerswerk. De Werkwinkel is er voor alle inwoners uit Utrecht.


In de Werkwinkel zitten allerlei ervaren medewerkers met diverse achtergronden. Naast het zoeken naar de baan of opleiding die bij je past, helpen de medewerkers je ook met het maken van een CV of het voorbereiden van een sollicitatiegesprek.

Contactpersoon

Peter van Baarzel
Peter van Baarzel[email protected]adviseur
06 8263 8772
ma + do + vr

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English