Skip Navigation
BuurtNatuur030

About BuurtNatuur030

BuurtNatuur030 is hét netwerk voor groene buurtinitiatieven in Utrecht. Dit platform fungeert als digitale verzamelplek en is een ontmoetingsplek voor groene doeners en iedereen die groen in Utrecht een warm hart toedraagt.

Doe ook mee!
De community van BuurtNatuur030 streeft naar een prettige leefomgeving voor mens, dier en plant in een stad die bestand is tegen een veranderend klimaat. Samen maken we Utrechtse buurten nog groener! Op de website vind je een overzicht van groene activiteiten, initiatieven (groot en klein), organisaties en buurtbewoners. Kom in contact en ontmoet elkaar tijdens de evenementen en borrels op groene locaties en deel praktische kennis uit.

Ben jij ook bezig met een initiatief rondom het vergroenen van jouw buurt of straat? Meld jouw initiatief aan op de website, laat je inspireren en inspireer anderen. Het maakt niet uit hoe groot of klein het initiatief is. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een het vergroenen van een boomspiegel, maar ook over het gezamenlijk (her)indelen van een groenstrook met de buurt. Iedereen is welkom op het groene platform.

Recently added opportunities

Social media medewerker voor groene community BuurtNatuur030
Organisation role · 0–4 hrs/Week
Flexible location
Social media medewerker voor groene community BuurtNatuur030
Heb je kennis van social media en wil je je inzetten voor de groene community BuurtNatuur030 in Utrecht? Dan maken we graag kennis met jou. Reageer vandaag nog!Posted by BuurtNatuur030

Photos


Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English