Skip Navigation

About PVCV

Zonder vrijwilligers geen voetbal!
Vrijwilligers zijn binnen ieder sportvereniging van onschatbare waarde, zo ook bij PVCV. Deze kleine groep enthousiaste personen maakt het ieder weekend weer mogelijk dat onze 1.500 voetballende leden kunnen doen waar ze plezier in beleven: voetballen! Zoals je zult begrijpen komt er veel kijken bij het draaien van onze vereniging voordat de bal rolt. Gelukkig is dit mogelijk maken (dat die bal ook echt rolt) gewoon leuk. Vrijwilligerswerk is een leuke afwisseling naast werk of school. Je kunt er je energie in kwijt, ontmoet andere mensen waar je mee samenwerkt, maar je zorgt er vooral voor dat jong en oud bij PVCV lekker aan het sporten blijven. Maar onze club is méér dan voetbal. Het is voor velen een bindende factor voor een gezellig verenigingsleven.

Leuk, wat kan ik doen?
Enthousiast? Dat komt goed uit, er is genoeg te doen. Of je nu veel tijd over hebt of weinig, alle beetjes helpen. Echt alle beetjes. Om in voetbaltermen te spreken, er is nog genoeg plek in de basis, maar ook als je liever op de bank zit en af en toe invalt is dat al fantastisch! Vrij vertaald: elk uur inzet is welkom!

Meer weten? Aanmelden?
Weet je nog niet helemaal zeker of er iets bij zit dat je leuk lijkt, maar wil je wel graag "lid" worden van ons team, dan staan we je graag te woord. Je kunt om te beginnen altijd een mailtje sturen naar [email protected]. Je wordt dan, als je wilt, in contact gebracht met iemand die al langer bij PVCV actief is. Een oude rot zogezegd, hoewel diegene niet qua leeftijd oud hoeft te zijn ;)

Je mag je dan altijd nog bedenken natuurlijk, mocht het toch niks voor je blijken te zijn. Je zit niet meteen vast aan een tweede baan!

Kortom: we zijn met iedere interesse en ieder aanbod blij. PVCV, dat zijn WIJ!

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English