Skip Navigation
Post | September 2022 | Trofee juryleden 2022 | 1 min read

Edo Keuning - jurylid 2022

Op 7 december reiken we de Vrijwilligerstrofee 2022 uit. De winnaars worden gekozen door de jury. In deze serie stellen we ze aan je voor! Maak kennis met: Edo Keuning, financieel en operationeel directeur bij FC Utrecht. 


Edo, wat is jouw binding met Utrecht?

Ik ben opgegroeid met Utrecht, ik ben geboren en getogen in Woerden en mijn middelbareschooltijd vond plaats in Utrecht, de stad heeft mij dus in een belangrijk deel van mijn leven gevormd. Na een eerdere periode bij ABN AMRO op de Daalsesingel werk ik nu opnieuw in de stad, bij FC Utrecht. 

Ik hou van de toegankelijkheid van Utrecht, het is inmiddels een grote stad maar de mooie, sterke kern blijft behouden. De uitdaging voor alle Utrechters vind ik dan ook om veel trotser te zijn op de stad, we zijn soms vrij bescheiden. 


Wat is jouw mooiste vrijwilligersmoment en waarom?

Mijn eerste vrijwilligersbaan was bestuurslid bij een stichting sociaal en cultureel werk in Woerden. Daar ben ik geraakt door het werk wat er in buurten wordt gedaan. Vrijwilligers hebben daar een hele belangrijke rol bij de verbinding tussen verschillende bevolkingsgroepen en lagen en het algemene sociale welzijn. Dit vindt vaak plaats buiten het gezichtsveld van de meeste mensen maar is ontzettend belangrijk. 

 

Wat is jouw motivatie om deel te nemen aan deze jury?

Door mijn deelname aan deze jury hoop ik enerzijds brede aandacht te genereren voor het vrijwilligerswerk dat door zoveel mensen in de schaduw gedaan wordt. Anderzijds hoop ik dat we vrijwilligers erkenning kunnen geven en aanmoedigen om door te gaan met hun werk. Tenslotte zou het mooi zijn als we mensen inspireren om te starten met vrijwilligerswerk.  


Je hebt nog tot en met 28 oktober de tijd om jouw favoriete vrijwilliger of organisatie op te geven voor de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2022!

Share Post

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English